Tuesday, 23 October 2012

1st Giveaway by me

salam petang selasa semua.. kali ni entri lain sikit.. sesaja nak tukar angin.. hehe.. kita xyah cite psl makanan ye tp kali ni cite pasal giveaway.. sebenarnya xtaulah mcmna saya boleh ter"jebak" dgn benda ni.. mcm ada magic pulak boleh ter"klik" hehe .. so,bila dah klik.. join je lah kan.. ni pun xtau dah tutup penyertaan atau x tp tgk kat senarai komen tu msh berbaki 1 tempat kosong.. maksudnya? entahlah... belasah je lah kan.. hihi..


 


program 1st giveaway by me  ni datangnya dari penaja tunggal yakni pengasas iaitu (kita guna bahasa rasmi sekejap ye.. hehe..) ALAMAK.. xde nama owner lah pulak.. jenuh saya dok klik sana klik sini cari tp xjumpa.. hehe.. jgn marah ye owner.. sesaja nak buat lawak tahap "gear 1" huhu.. 

tapi serius ni xde nama.. tapi.. dr profile owner blog my life, my way, my rules aka miss "forever yours".. dapatlah saya rumuskan sikit yg owner ni merupakan bakal lawyer.. berumur 19thn.. muda lg.. salam kenal ye cik adik bakal lawyer.. semoga menjadi lawyer yg tersohor suatu masa nanti.. amin..


okeylah berbalik pada tujuan asal entri ini ye.. syarat2 penyertaan adalah seperti berikut:
  • Mesti ada blog
  • Mesti buat satu entry
  • Mesti link kan entry tu ke blog nie. *tulis pada komen yerrr.
  • Follow blog saya atau tak ikut suka. :) *tiada paksaan


*syarat ke3 tu link kan entry ke blog owner ye.. bkn saya.. hehe..
*rasanya syarat terakhir tu xboleh pakai kot.. xkanlah nak hadiah tp xnak follow blog.. huhu.. xmolek kiranya.. so,kalau korang berminat nak join.. follow lah ye blog my life, my way, may rules .. xrugi apapun.. malah untung lg sb dapat kawan blogger baru kan..


 rasanya dah cukup simpul.. rumus.. padat dah entri ni kan.. hehe.. so, untuk yang berminat nak join amatlah di alu2kan.. kalah menang usah difikirkan yang penting kita ENJOY..

2 comments:

forever yours said...

Terima kasih join GA kita. nama kita IRA. selamat berkenalan :)

may agumo said...

sama2 & selamat berkenalan jg ye IRA..